Cave Graffiti 👇

Benieuwd hoe ik dit meesterwerk heb gemaakt?

Bekijk hieronder de FAQ, waar ik al je vragen beantwoord!

Ik maakte “Cave Graffiti” in 2020 in mijn studio in Hoogstraten als onderdeel van de collectie “Signs of Hope/Symbols of Unity”

Ik heb kroonkurken, papier, metalen deksels, en acrylverf op MDF gebruikt. Deze moderne, alledaagse materialen pasten perfect bij mijn doel om het oude met het heden te verbinden.

JAZEKER…

Ik ben altijd gefascineerd geweest door grottekeningen. Het zijn de eerste pogingen van onze voorouders tot visuele storytelling en creativiteit.

“Cave Graffiti” is mijn eerbetoon aan die rauwe, oerkracht van creativiteit. Het gaat over het opnieuw verbinden met onze oorsprong en het herinneren aan de kracht van eenvoudige, expressieve kunst.

Duh 👇

Het kostte veel experimenteren om dit stuk goed te krijgen.

In feite ging dit werk door zoveel verschillende versies dat het me deed denken aan het feit dat creativiteit een doorlopend proces is. En dat het soms meerdere pogingen kost om het perfecte idee om te zetten in iets waardevols.

Als je van dit werk houdt en het wilt hebben...

...stuur me dan een e-mail met de naam van het werk in de onderwerpregel. Ik zal zo snel mogelijk antwoorden om de prijs te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Klinkt goed?

En als ik jou was, zou ik opschieten. Dit is een uniek stuk. En als het weg is, is het voor ALTIJD weg.

P.S.

Als dit werk niet helemaal jouw stijl is, geen zorgen 😉 — bekijk mijn andere werken hier!